Ondernemingen

Tot de Meduon Groep behoren meerdere ondernemingen die elk hun eigen expertise hebben binnen de gezondheidszorg:

Bosman Medische Hulpmiddelen: leverancier van medische hulpmiddelen. Bosman biedt particulieren, zorgprofessionals en zorginstellingen een compleet assortiment medische hulpmiddelen op het gebied van diabetes, wondzorg, incontinentie, urologie en stoma.
Naar de website van Bosman

Melior Medica Persoonlijk Medisch Adviseurs: individuele begeleiding bij de persoonlijke gezondheid door een medisch specialist als persoonlijk medisch adviseur. De persoonlijk medisch adviseur fungeert samen met de reguliere zorgaanbieders en behandelaars als gids op weg naar de allerbeste zorg.
Naar de website van Melior Medica

ZUZZ: medisch specialistische verpleging bij mensen thuis. Dit is verpleging die onder verantwoordelijkheid van de specialist wordt uitgevoerd, maar niet in het ziekenhuis hoeft plaats te vinden. De verpleegkundigen van ZUZZ zijn experts op hun vakgebied. Zij stellen alles in het werk om de beste kwaliteit zorg te bieden. En dat is een veilig idee.
Naar de website van ZUZZ

Diabstore: een initiatief van het landelijke expertisecentrum Diabeter in samenwerking met Meduon Groep. Met Diabstore biedt Diabeter haar patiënten het gemak en de zekerheid van één centraal punt voor diabeteshulpmiddelen en bijbehorende zorgdiensten onder regie van de medische specialist. Zo kan Diabeter de kwaliteit van zorg verder bewaken, de behandelkosten zo laag mogelijk houden en daardoor ruimte creëren voor de ontwikkeling van innovatieve behandelingen en diensten.